Vos Autobedrijven

Ruim 75 jaar geleden werd Vos Autobedrijven opgericht door Rien Vos. Het bedrijf groeide gestaag en na enkele jaren werd het een officiële Volvo dealer. Inmiddels zijn er vier vestigingen, in Zaltbommel, Gorinchem, Veghel en Oss, en is het erg succesvol door het grote aanbod nieuwe modellen, occasions en de eigen werkplaatsen. Dat het een echt familiebedrijf is blijkt wel uit het feit dat Vos Autobedrijven nu in handen is van de tweede generatie en ook de derde generatie Vos al werkzaam in het bedrijf is. Met het idee om een nieuwe wind te laten waaien door de website en marketing, kwamen ze bij ons terecht voor goeie ideeën.

Marketingadvies

Zoals we al zeiden: een frisse wind door de marketing. Dan kom je dus voor marketingadvies.
Aan de hand van een aantal vraagstukken en daarnaast de vrijheid om zelf goeie ideeën te opperen zijn we met z'n allen aan het denken geslagen. Zowel individueel als in groepsverband hebben we aan de start van dit project een berg ideeën verzameld. Sommigen slechts als schets en anderen al wat verder uitgewerkt.
Uiteraard blijft het niet bij eenmalig advies. De samenwerking tussen Vos Autobedrijven en Guyiday is aangegaan voor een langere periode en dat betekent ook dat wij continu betrokken zijn bij de marketing. Dus niet alleen de uitvoering, maar ook het meedenken in oplossingen en vooruitdenken met mogelijkheden.

Nieuwe website

De website was inmiddels wat verouderd en straalde dat ook uit. Wij hebben een nieuw ontwerp gemaakt op basis van de oude website, maar dan volledig geoptimaliseerd. Zo hebben we overal rekening gehouden met de branding, een logische en fijne UI toegepast, het uiterlijk minder ouderwets laten ogen en een aantal nieuwe functies ingebouwd. Daarnaast moest natuurlijk ook alle bestaande informatie verhuisd worden. Een behoorlijke klus die ook nog eens binnen een beperkt tijdsbestek, net voor de zomer (waarin ook wij wel eens iemand op vakantie sturen), opgestart én volledig afgerond moest worden. Gelukkig zijn wij bij Guyiday de moeilijksten niet en vinden we een gezonde prestatiedruk geen enkel probleem. Op de deadline stond de website netjes op de nieuwe omgeving en konden we met gepaste trots terugkijken op een paar intensieve weken die een mooi resultaat hebben opgeleverd.

Advertising

Voor deze markt is Google Ads een essentieel onderdeel. Met veel concurrentie en specifieke zoekopdrachten die mensen bij Google invoeren, is het van belang dat je een goede positie op de Google ranglijst hebt. Die plek op de ranglijst is grotendeels te beïnvloeden door goede advertenties te laten draaien. Door ons, als officiële Google Partner, om hulp te vragen heeft Vos Autobedrijven een grote stap vooruit gezet in de online aanwezigheid op het grootste zoeknetwerk ter wereld.

Daarnaast draaien we ook met grote regelmaat advertentiecampagnes op social media. Deze worden ingezet voor de naamsbekendheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid, verkoop en het werven van nieuwe klanten en nieuwe personeelsleden.

Marketingsupport

Tot slot functioneren wij als een grote supportafdeling. Of het nu gaat om problemen met de mail, vragen over social media, het instellen van een Google Business vermelding, het schrijven van pr-artikelen of het plaatsen van vacatures. Of gewoon het schakelen tussen applicatiepartners en tools, omdat wij net iets meer kennis en handigheid hebben daarin. Eigenlijk gewoon voor alles. Maar echt álles, mogen ze ons bellen. We helpen met plezier!