Een succesvol evenement nóg beter maken

Dat is kortgezegd waar Guyiday voor gebeld werd. Het Winterpark in Schijndel bestond namelijk al een aantal jaar en de organisatie vond het tijd voor verbetering. Dus klopten ze bij ons aan.

Even de website vernieuwen

Nou ja, even... Doordat er al maanden vooraf zo enorm veel (en snel) geschakeld werd, bleek dit een behoorlijke klus te zijn. Om zo'n groot en veelzijdig programma op te zetten dat maarliefst 5 weken duurt, was het onvermijdelijk dat er talloze wijzigingen in de agenda zouden plaatsvinden. Maar al deze wijzigingen moesten ook doorgevoerd worden in bijvoorbeeld de online inschrijfformulieren. De systemen moesten immers blijven kloppen, ook na een aanpassing. Gelukkig boden wij de mogelijkheid om flexibel mee te gaan in deze drukke maanden en zijn er mede door de vernieuwde website en haar verbeterde functies meer deelnames en inschrijvingen geweest dan ooit tevoren!

"Kun je dat ook ff op Facebook zetten?"

"Natuurlijk kunnen wij dat! Dan houden we het ook meteen in één lijn met de huisstijl, die overigens ook op de website doorgevoerd was."
Aangezien wij degenen waren met het meeste overzicht, omdat wij alle (agenda)aanpassingen doorvoerden, is de social media ook altijd up-to-date geweest. Een taak die perfect aansloot op het werk wat we al deden!

Kan het offline design ook aansluiten op de rest?

Zo gezegd, zo gedaan. Het offline design, wat altijd voor een groot deel het interieur bepaalt van het Winterpark, is opnieuw ontworpen door ons. Zowel de offline als online ontwerpen vullen elkaar nu aan en dat brengt het hele evenement op alle vlakken tot één geheel. We zijn er dan ook trots op dat we (nog steeds) mee mogen helpen bij een evenement wat elk jaar succesvoller wordt.