Werken bij Guyiday
Bekijk de
nieuwste vactures

Guyiday Vacatures

Kom jij werken bij Guyiday? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer op jouw droombaan.

Fullstack developer

Fullstack developer - Werken bij Guyiday

Ben jij die creatieve alleskunner die altijd op zoek is naar de nieuwste ontwikkelingen en klanten weet te verassen? Zoek jij een plek waar je jouw talent als Fullstack Developer volledig kunt benutten en uitdagen? Wil je werken in een omgeving waar “Dat hebben we altijd al zo gedaan” vloeken in de kerk is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder
Front-end developer

Front-end developer - Werken bij Guyiday

Ben jij die creatieve techneut die altijd op zoek is naar de nieuwste ontwikkelingen en klanten weet te verrassen? Zoek jij een baan waar “Dat hebben we altijd al zo gedaan” niet in het woordenboek staat? Waar we geen blad voor de mond nemen en waar een flinke dosis lef en creativiteit gewaardeerd wordt? Dan pas jij perfect bij Guyiday!

Lees verder
Vormgever / DTP'er

Vormgever / DTP'er - Werken bij Guyiday

Zoek jij een plek waar je jouw talent als Vormgever / DTP’er volledig kunt benutten en uitdagen? Wil je werken in een omgeving waar “Dat hebben we altijd al zo gedaan” vloeken in de kerk is en creatieve ideeën worden aangemoedigd?

Lees verder
Open sollicitatie

Open vacature - Werken bij Guyiday

Zie je jouw functie er niet tussen staan? Maar ben jij er helemaal zeker van dat jij dé aanvulling voor dit team bent? Dan ben je hier aan het goede adres.

Lees verder