Front-end developer

Ben jij die creatieve techneut die altijd op zoek is naar de nieuwste ontwikkelingen en klanten weet te verrassen? 

Ben jij een eindbaas in HTML, CSS en Javascript? Zoek jij een baan waar “Dat hebben we altijd al zo gedaan” niet in het woordenboek staat? Waar we geen blad voor de mond nemen en waar een flinke dosis lef en creativiteit gewaardeerd wordt?

Dan pas jij perfect bij Guyiday!

Wie zijn wij en wat ga je doen?

Wij zijn Guyiday. Rebels, recht voor zijn raap en boordevol energie. Met een team van mensen die net zo gestoord zijn als briljant, zetten wij de marketingwereld op zijn kop. Stropdassen? Die hebben we verbannen. Prestatiedrang? Dat zit in ons bloed.

Jij gaat samen met ons divers team vol creatievelingen, en ja, ook andere developers aan de slag met innovatieve ideeën. Jij gaat werken aan custom WordPress Plugin projecten. Je expertise inzetten en verder ontwikkelen in verschillende CMS, denk aan Drupal, ModX, Next.js en Craft. Jij gaat de gebruikerservaring van verschillende sites naar een hoger niveau tillen, met jouw gevoel voor design en technologie.

Dit vind jij leuk

Dit ben jij en dit zoek jij

Jij bent een Frontend developer met enige ervaring (+- 5 jaar), lef en een dosis gezond verstand. Je hebt kennis van HTML, CSS, JavaScript en React. En psst… bij ervaring met Next.js heb je een streepje voor!

Verder heb je ervaring met verschillende CSS (en je hart gaat hierbij iets harder kloppen), jij bent een kei in WordPress, ModX, Drupal, Craft, Next.js en ga zo maar even door. Je hebt ene scherpe blik op UI/UX en een neus voor innovatie – jij kijkt verder dan de standaard.

Jij bent de developer met een no-nonsense houding en de wil om te blijven leren, die wij zoeken.

Sollicitatietraject

Tot snel bij Guyiday

Vragen? Joost van de Wijdeven | 0413724888 | joost@guyiday.com