Videoproductieleider

Ben jij de videomagiër met een rebelse kant die ideeën bewegend maakt?

Zie jij tekst al visueel voordat de beelden geschoten zijn? Ben jij een ster in Adobe Premiere Pro en Adobe After Effects? Zoek jij een rol waarbij je de vrijheid hebt om je creativiteit de vrije loop te laten en waar ‘gewoon doen wat we altijd deden’ niet in het vocabulaire voorkomt?

Dan ben jij die we zoeken bij Guyiday!

Wie zijn wij?

Wij zijn Guyiday. Rebels, recht voor zijn raap en boordevol energie. Met een team van mensen die net zo gestoord zijn als briljant, zetten wij de marketingwereld op zijn kop. Stropdassen? Die hebben we verbannen. Prestatiedrang? Dat zit in ons bloed.

Als videoproductieleider bij Guyiday ben je verantwoordelijk voor het gehele videoproductieproces. Van conceptontwikkeling tot (samen met een cameraman/vrouw) het schieten van beelden en de uiteindelijke montage, jij bent de drijvende kracht achter onze creatieve video's. Daarnaast ben je handig met animaties en draag je bij aan de voorbereiding van producties, waarbij jouw input cruciaal is voor het succes van het project.

Dit vind jij leuk

Dit vind jij leuk

Dit ben jij en dit zoek jij:

Jij bent een gepassioneerde videoproductieleider met ervaring in het creëren van hoogwaardige videocontent. Je bent bedreven in Adobe Premiere Pro en Adobe After Effects en hebt een scherp oog voor detail. Met jouw creativiteit en technische vaardigheden weet je keer op keer te verrassen en te inspireren.

Verder ben je zelfstandig, proactief en heb je een hands-on mentaliteit. Je bent niet bang om buiten de gebaande paden te treden en staat altijd open voor nieuwe ideeën en uitdagingen.

Hoe werkt dat proces?

Tot snel bij Guyiday

Klinkt goed? Solliciteer!

Ga dan via onderstaande knop naar het sollicitatieformulier of neem contact op via info@guyiday.com ter attentie van Joost van de Wijdeven.  

Vragen? Joost van de Wijdeven | 0413724888 | joost@guyiday.com